karakteristieke boerderij de hoge bosch in laag zuthem te koop

Zaterdag 3 december verkopen ze hun overtollige spulletjes tijdens een schuurverkoop. Denk aan cd’s, dvd’s, lp’s, melkbussen, landbouwwerktuigen (van balenpers tot hooischudders), glas- en aardewerk en antiek. Aanvang is om 9.00 uur.

De Hoge Bosch is gebouwd in 1927. Het woonhuis (dat beschikt over twee adressen) is al die jaren intact gebleven. De gemeente Raalte heeft de boerderij ooit als karakteristiek aangemerkt. Bij de koop inbegrepen: drie hectare grond.

Wim was deze zomer nog te zien bij RTV Oost, waar hij vertelde over het Tijl Uilespiegelbos, door hem zelf aangelegd en onderhouden. Dit parkje wordt regelmatig gebruikt door fietsers en wandelaars om even uit te puffen. Wim (77) is niet van plan om dat onderhoud te blijven doen.

“We willen verhuizen naar Heino. Of we de boerderij gaan missen? Dat weet ik niet.” Wim begint te lachen. “Dat ligt er ook een beetje aan hoe goed het in Heino is. We zitten nu natuurlijk nog wel in een prachtomgeving, midden tussen Heino en Zwolle. Dichtbij een wetering, de school dichtbij. Maar in Heino kunnen we vast ook wel aarden; we passen ons gemakkelijk aan. En overal is wel werk te vinden, ik ben zeer zeker van plan om vrijwilligerswerk te gaan doen.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.