Home / archiefcentraal / kaartverkoop lettelse revue zaterdag van start

kaartverkoop lettelse revue zaterdag van start

Vanaf maandag 19 december gaat de internet verkoop van start op www.binnenenbuitenspeelgoed.nl. Ook dit jaar kost een kaartje 6 euro.

Voor zowel de kaartverkoop aan de toonbank als ook de internetverkoop geldt de regel maximaal 10 kaarten per persoon. Er kan digitaal betaald worden en er kunnen kaarten gereserveerd worden. Er is een mogelijkheid om kaartjes op te laten sturen, dit kost 2 euro extra. Kaarten die gereserveerd zijn (nog niet betaald) moeten binnen 2 dagen afgehaald zijn, anders gaan ze weer in de verkoop. Klinkt streng maar is tegelijkertijd ook logisch gezien de snelheid waarmee de kaarten de deur uitvliegen!

Telefonisch bestellen van kaarten bij Fa. Roesink of via de organisatie van de Lettelse revue is niet mogelijk. Wees er snel bij, want vorig jaar waren vier van de zes voorstellingen heel snel uitverkocht!

Uitvoeringen
Tot slot nog eens de data van de revue avonden. De eerste uitvoering is op vrijdag 27 januari. Vervolgens zaterdag 28 januari, vrijdag 3 februari, zaterdag 4 februari, vrijdag 10 februari en de laatste avond is op zaterdag 11 februari. En zoals altijd bij Café Spikker stipt om 20.00 uur.

En ondertussen gaan de spelers en alle betrokkenenj onverdroten voort met de voorbereidingen op wederom een spetterende revue. Zie ook: www.revue-lettele.nl

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.