Home / archiefcentraal / jorink genomineerd voor beste echte bakker

jorink genomineerd voor beste echte bakker

De eindrangschikking wordt zoals ieder jaar uitgevoerd door de Radboud Universiteit Nijmegen en komt tot stand na een gewogen gemiddelde van de cijfers behaald bij kwaliteitskeuringen en winkelbeoordelingen. Voor Patrick en José Jorink is het naast een drukke decembermaand dus ook een spannende tijd. Patrick: “We staan heel vaak bij de genomineerden en in 2005 hebben we de titel gehaald. We willen natuurlijk heel graag weer een keer in de prijzen vallen. Ik ben heel benieuwd of dat ons dit jaar gelukt is.” 

Lees ook

Muzikale carrousel bij wijkcentra in Raalte van start

RAALTE – De drie wijkcentra van Raalte, DeBuut, de Noaber en Centraal Hart, bieden de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.