Home / archiefcentraal / jan smeekens naar wk na brons op nk

jan smeekens naar wk na brons op nk

Op het nieuwe ijs in Thialf voelde Smeekens zich blijkbaar goed, want hij reed de 500 meter in 34.91 seconden. Ntab pakte de winst en reed de 500 meter in 34.80 seconden, Mulder deed er 34.83 seconden over. 

Het toernooi in Heerenveen is ook een kwalificatie voor de EK allround/sprint, dat begin januari ook in Thialf wordt verreden. Voor de EK sprint wordt een klassement opgemaakt van de 500 en 1000 meter. Die laatste afstand staat vrijdag op het programma.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.