in beeld kerststallentocht in marienheem

De start was bij de sporthal en door De Essenbree waar de kinderen een broodje konden bakken boven een haardvuur. De tocht ging door naar de eerste grote kerststal die de mensen van het Ominhuus(dorpsarchief) daar hadden neergezet. De kinderen werden door de kerstman hartelijk ontvangen en met een muts en lamp konden de kinderen verder richting de kerk en het boskapel.

De kerk was mooi in het rode licht gezet, zowel binnen als buiten een trekpleister van op grote afstand te zien. Ook de oude winkel panden die Mariënheem nog rijk is, rijwielhandel Kruiper, Westendorp, Slagerij Veltmaat(delkkie), waren ramen voorzien van kerststallen. En dan door naar het antiek van de Eikelhof, daar was één en al kerst te zien Men kan terug kijken op een editie die zeker een vervolg kan krijgen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.