in beeld internationale teams bij handbalweek in raalte

Met veel topwedstrijden, scholingen voor trainers, clinics voor de Sallandse handbaljeugd en toernooien voor de handbalscholen is het programma bomvol. De organisatie is in handen van de Carmel Handbalschool Salland (CHS).

Woensdag 28 december spelen de Oranjeteams in Almelo. De topper in Raalte is de wedstrijd van Slowakije tegen Klink Nijland/Kwiek (20.30 uur) in Tijenraan. Donderdag 29 december om 20.15 uur speelt Oranje U19 in Tijenraan tegen het nationale team van België, dat de laatste jaren mooie ontwikkelingen doormaakt. De andere topper is de wedstrijd tussen Polen en Slowakije (18.30 uur). Op de slotdag, vrijdag 30 december, spelen alle topteams vanaf 11.00 uur in Tijenraan, dus een vol programma, eindigend met tweemaal de ontmoeting Nederland – Polen.

Foto’s: Johan Wolff

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.