Home / archiefcentraal / in beeld internationale teams bij handbalweek in raalte

in beeld internationale teams bij handbalweek in raalte

Met veel topwedstrijden, scholingen voor trainers, clinics voor de Sallandse handbaljeugd en toernooien voor de handbalscholen is het programma bomvol. De organisatie is in handen van de Carmel Handbalschool Salland (CHS).

Woensdag 28 december spelen de Oranjeteams in Almelo. De topper in Raalte is de wedstrijd van Slowakije tegen Klink Nijland/Kwiek (20.30 uur) in Tijenraan. Donderdag 29 december om 20.15 uur speelt Oranje U19 in Tijenraan tegen het nationale team van België, dat de laatste jaren mooie ontwikkelingen doormaakt. De andere topper is de wedstrijd tussen Polen en Slowakije (18.30 uur). Op de slotdag, vrijdag 30 december, spelen alle topteams vanaf 11.00 uur in Tijenraan, dus een vol programma, eindigend met tweemaal de ontmoeting Nederland – Polen.

Foto’s: Johan Wolff

Lees ook

Repair Café in Dorpshuus

HEINO – Op zaterdag 30 oktober vindt er een Repair Café plaats in het Dorpshuus …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.