Home / archiefcentraal / hoftheater geniet van ali b op de planken

hoftheater geniet van ali b op de planken

Homo’s vinden dat hij mee moet varen op de Marokkaanse boot tijdens de Gay Pride. Imams vinden dat hij vaker de islam moet prediken op tv. Nederlanders vinden dat hij de Marokkaanse jeugd moet aanspreken ‘want naar jou luisteren ze tenminste.’ Boze Marokkanen vinden dat hij een kaaskop is geworden. En zo zijn er allerlei groepen die precies weten wie Ali is en wat hij zou moeten doen. Wat zou Ali’s antwoord zijn? In zijn nieuwe theatervoorstelling zien we welke kant ‘Je suis Ali’ kiest.

Tien jaar na de release van zijn laatste album. Op dit album zijn bijzondere samenwerkingen te horen met onder andere Ronnie Flex, Mr. Polska, Willie Wartaal, Nielson en Sevn Alias. Een groot gedeelte van het album is geproduceerd door Jack shirak (bekend van Drank & Drugs). Daarnaast zijn er muzikale bijdragen van Spanker, Project Money, Memru, Brownie Dutch en FBI.

Foto’s: Harrie Huisman

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.