hofstede verkoopt texaco tankstation in raalte zuid

Volgens Hofstede heeft de verkoop van zijn station niks te maken met de mogelijke komst van een tankstation op het (voormalige) terrein van Caravancentrum Raalte. “Texaco is al jaren op zoek naar een strategisch punt voor een nieuwe Firezone. Ik ben daarover ook al jaren in gesprek met Texaco. Bovendien is het nog niet eens zeker dat er een tankstation komt op de locatie van het Caravancentrum Raalte. Ik weet dat meer mensen denken dat ik het tankstation daarom heb verkocht, maar het staat los van elkaar.”

Hofstede zal zich volledig richten op zijn tankstation in Raalte-Noord. Zo wil hij de broodjescorner verder uitbreiden, de wasstraat opwaarderen en meer aandacht besteden aan de aanhangerverhuur. “Bovendien heb ik een hottub op een aanhangwagen laten bouwen en die ga ik binnenkort ook verhuren.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.