Home / archiefcentraal / herxxen debuteert in eetcafe de boskamp

herxxen debuteert in eetcafe de boskamp

De heren zijn fan van Black Sabbath en Ronnie James Dio en dat zullen ze laten horen ook. Daarnaast brengen ze werk van andere idolen uit hun jeugd: Deep Purple, Led Zeppelin, Rush, Budgie en Thin Lizzy. De band bestaat uit Gary Chainsaw (Raalte), een artiestennaam, zo vermoeden we, op zang; Coos van Dorsten (Herxen) op gitaar, Ron Bijland (Doornspijk) op drums en Hendrik Engeltjes (Wijhe) op bas. De band repeteert in Herxen. Aan die plaatsnaam is een extra X toegevoegd, hetgeen de bandnaam verklaart.

Aanvang is om 22.00 uur; de zaal is geopend vanaf 21.00 uur. 

Lees ook

Wegmetdyslexie opent deuren in Heino

HEINO – Ron van der Horst en Corien Eijhuisen hebben op 1 juni hun eigen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.