henk berends rijdt laatste rit met buurtbus heino

Een delegatie van het bestuur haalde Henk en Gerrie op aan huis, waarna hij een korte rit naar station Heino reed. Hier werden hem door Jaap Abbes de huldigingsbloemen overhandigd met een welgemeend dankwoord voor al zijn inspanningen van de afgelopen jaren. Daarna werd de rit vervolgd naar het 14 april plein.

Bij Buuffie’s werden onder het genot van wat drankjes herinneringen opgehaald aan de buurtbus, maar ook aan de eerste, romantische jaren die Henk en Gerrie o.a. op deze locatie, toen nog café, tezamen doorbrachten.

Op 7 januari wordt officieel afscheid van Henk en Gerrie genomen tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de Vereniging Buurtbus Heino.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.