heino 2017 in met feest en concert ons genoegen

DJ Jasper Esman staat tijdens het Nieuwjaarsfeest achter de draaitafels. De avond begint met klassiekers uit de jaren 70 en 80 om naarmate de tijd verstrijkt steeds verder op te bouwen naar de toppers uit de jaren 90 en nu. Volgens goede traditie start het feest om 24.00 uur met spectaculair vuurwerk, aangeboden door Multimate Heino en Welkoop Heino. De tent blijft geopend tot 4.30 uur.

Stichting Heino’s feest heeft weer een vijftal hoofdsponsors aan zich weten te binden. Noize licht en geluid is dit jaar naast de vaste leverancier voor alle licht en geluid in de tent ook hoofdsponsor, Kjelvik Scandinavian Outdoor heeft het bestuur en de vrijwilligers in het nieuw gestoken en Seine Wonen, Topgarden Hoveniers en de ambassadeurs van de kern van Heino hebben een financiële bijdrage geleverd.

Als Heino op nieuwjaarsdag langzaam ontwaakt, wordt er op het Marktplein alweer hard gewerkt om een nieuwjaarsconcert van Ons Genoegen mogelijk te maken. De muziekvereniging viert in 2017 haar 90-jarig bestaan. De viering van het jubileumjaar start met een nieuwjaarsconcert. Iedereen, jong en oud is welkom. De tent gaat om 14.30 uur open; het concert begint om 14.45 uur. Na de tijd is er nog tijd voor een borreltje. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.