handbalsters chs juichten oranjedames naar de halve finale

Ook werd de handbalsport onder de aandacht gebracht bij de SportBSO de Rode Bank. Elk blok van ca. 6 weken staat er een sport centraal op de SportBSO. De afgelopen weken was dit handbal. “Kinderen hebben kennis kunnen maken met de beginselen van het handbalspel”, aldus Nicole Hemmink.

Als leuke afsluiter hebben de kinderen training gehad van eredivisionist Klink Nijland Kwiek dames 1. Na de warming-up werden er verschillende oefeningen aangeboden door de speelsters van dames 1. Tot slot een wedstrijdje. “We mochten met een echte plakbal spelen”, was een van de opmerkingen na afloop van de training.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.