Home / archiefcentraal / grote verlichte kerststallenoptocht in marienheem

grote verlichte kerststallenoptocht in marienheem

Deelnemers van de optocht leggen een route af door het dorp, waarbij ze op dertien punten kerststallen kunnen bezichtigen. De kerststallen worden geleverd door dorpsbewoners, lokale verenigingen en organisaties. De tocht begint om 18:00 uur vanaf ‘t Aspel. Tijdens de tocht wordt er gezord voor versnaperingen.

Kerststallen
Deze kerststallen worden geleverd door bewoners, lokale verenigingen en organisaties. Elke kerststal heeft zo z’n eigen verhaal en de vele vrijwilligers zullen hier ook iets over vertellen. De kerststallen komen in verschillende formaten en staan verspreid door het dorp. Er zijn levensechte kerststallen, maar ook miniaturen.

Mariënheem heeft dit jaar een uitgebreid kerstprogramma, dit programma heet: ‘Verlangen naar Kerst zet ons in beweging!’. Gedurende de advents- en kerstperiode zijn er diverse activiteiten in het dorp, denk hierbij aan workshops, optochten en religieuze aangelegenheden. Hoewel het initiatief voor dit programma bij de projectgroep van het project ‘Geloven in een leefbare gemeenschap Mariënheem’ ligt, zijn er ook diverse verenigingen en individuen vanuit hun eigen standpunt bij het programma aangesloten.

Lees ook

Zorgverzekering voor minima van gemeente Raalte

RAALTE – Inwoners van de gemeente Raalte met een laag inkomen kunnen een zorgverzekering afsluiten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.