groepshotel in heeten met kerst te zien op sbs6

“We hebben een bedrijfsomslag gemaakt van een agrarisch naar een recreatief bedrijf met een landwinkel, groepsruimte en een luxe groepshotel. In de opname zie je een overzicht van alle mogelijkheden van Recreatiebedrijf de Maathoeve”, aldus eigenaren Peter en Agnes de Graaf.

In het SBS6-programma worden iedere zondag om 13.00 uur deals getoond ‘die je niet mag missen’. De deal bij de Maathoeve is een verblijf voor een groep in het spiksplinternieuwe groepshotel met een kookworkshop voor 15 euro per persoon tijdens dit verblijf. Normaal kost deze workshop 32,50 euro p.p. De actie is geldig voor de boekingen van januari tot en met april 2017

De uitzending is op Eerste Kerstdag om 13.00 uur op SBS6.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.