gratis yogaproeverij bij yoga raalte

Yoga is de ideale manier om te ontspannen en tegelijkertijd goed voor uw lichaam. Door regelmatig yoga te doen verbetert u uw houding, ademhaling, flexibiliteit en krijgt u meer energie. Bovendien is yoga geschikt voor alle leeftijden. Er is dus altijd wel een vorm te vinden die bij uw leeftijd en fysieke mogelijkheden past. Zo kunt u deelnemen aan een workshop stoelyoga, zoals het woord het al zegt een yogasessie op een stoel. Een ideale manier om ook op latere leeftijd in beweging te blijven.

Interesse? Geef u dan op via 0681992214 of stuur een mail naar yogaraalte@outlook.com. U vindt Yoga Raalte aan de Deventerstraat 16a. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.