gratis kerstdiner voor senioren in raalte

Vrijwilligers en medewerkers steken deze middag hun handen uit de mouwen om een fantastisch diner te serveren. Ook dit jaar maakt MIEN daarbij gebruik van de kerstpakketten van Jumbo Supermarkten. Het familiebedrijf doneert voor het derde jaar op rij een groot aantal kerstdiners aan diverse goed doelen in Nederland. Bezoekers betalen daarom alleen voor de drankjes.

Je bent van harte welkom op dinsdag 20 december om 12:30 uur in het Buurtcentrum (Swaenewoerd 1a, Raalte). Er is ruimte voor ca. 60 personen dus wees er snel bij! Aanmelden kan t/m donderdag 15 december.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.