grandioos mooie middag bij het boskamp

Reeds een uur voor aanvang zat de zaal van Het Boskamp reeds tjokvol. Een ieder was natuurlijk uit op een mooi plaatsje om de verrichtingen  van de Stuwzangers goed gade te kunnen slaan. Zo zei een bezoekster: ‘Het is prachtig  de combinatie van horen en zien, ongelooflijk wat een spektakel, daar houden we van’.

O.l.v. een wat zieke dirigent werd een programma gebracht van 3 x 30 minuten. De bezoekers genoten zichtbaar. Mooi is natuurlijk ook de eigen begeleiding van het koor  door drie accordeonisten, gitaar en  slagwerk. Jan de Mink uit Heino zorgde weer voor   het geluid. En natuurlijk een ‘grote pluim’ – dat ziet niet iedereen – voor de ‘opbouwploeg’ die vanaf 12.00 u. reeds bezig was met de voorbereiding.

De bezoekers kwamen overal vandaan, uit het Vechtdal, Salland  tot ver daar buiten.
De dirigent vroeg ook nog even hoeveel uit Heino. Dat waren er drie…. Hoe kan dat?
Het nieuwe lied ‘Capitano, Capitano’ viel bijzonder goed in de smaak.
Ook was er een vrouw die vroeg of het instrumentale lied met saxofoon ‘Sail along silvery moon’ nogmaals gespeeld kon worden. Vroeger was ze afgedanst op dit lied. Haar man was zes jaar terug overleden. Dan is dit lied zeker een heel goede herinnering.

En er was een jongeman uit Pakistan, die het koor in 2 liederen heeft  bij gestaan op  bongo’s. Trouwe fans uit Oosterbeek en Zaanstad waren er ook weer.  De Stuwzangers krijgen steeds meer fans. En dat brengt de Stuwzangers dus tot  ver over de ‘Vilsterse grens’. Willy van Het Boskamp was zeer tevreden. En Shakira kwam voor het laatste lied ‘Bye Bye bis Morgen’ reeds met de uitnodiging voor volgend jaar: 10 december 2017 wederom met de Stuwzangers uit Vilsteren bij Het Boskamp.  Prachtig!  Noteert U vast?

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.