Home / archiefcentraal / glasvezel raalte noord wordt januari

glasvezel raalte noord wordt januari

“We zoeken op dit moment een goede datum voor een officiële start,” laat een woordvoerder van CIFF Cogas weten, de investeringsmaatschappij achter de aanleg. Voorbereidingen voor het werk achter de schermen hebben langer geduurd.

Op het platteland kun je inmiddels merken hoe groot de noodzaak voor glasvezel is. Daar waar je vorig jaar nog matig kon internetten, is op sommige gebieden internetten eigenlijk niet meer te doen. Daarom stelden mensen ons de vraag ook, waar dat glasvezel blijft. Nog heel even iets langer geduld hebben, ook al zijn de laatste loodjes meestal het zwaarst.

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.