gewoon carolien paniek

Een mevrouw belt voor haar man. De man ziet het leven nu helemaal niet meer zitten. Een mevrouw wil onmiddellijk man en kinderen verlaten. Ze is zo boos en is bang dat ze hen wat aan wil doen. Voor een moeder die met en voor haar kind komt, komt er de boodschap dat ze haar zus móet bellen. De oudste zoon van deze zus geeft zichzelf, na het stoppen met de opleiding, erg op de kop en het lijkt alsof deze jongen zichzelf wat aan wil gaan doen.

Eenmaal thuisgekomen, kijken we op de bank naar het nieuws en zien we de beelden van een beveiliger die de Russische ambassadeur in Turkije plotseling doodschiet. Een aanslag in een gebedscentrum in het Zwitserse Zurich. En dezelfde dag rijdt de vrachtwagen in op de kerstmarkt in Berlijn. Vele doden en zwaargewonden.  Afschuwelijk. Ja, er zit wel degelijk een speciaal soort energie in de lucht…

De uitdrukking  ‘het hangt in de lucht ’betekent dat iets onzeker is, maar het wel staat te gebeuren. Deze dag zat er nergens een luchtje aan (er was weinig verdachts). De heftige zaken kwamen uit de lucht vallen (het gebeurt plotseling en onverwachts). En dan kunnen we wel luchthartig zijn (net doen alsof er geen probleem is), maar je kunt veel dingen wel voelen als je er ruimte voor neemt.

Heeft het dan toch te maken met de ‘donkere dagen voor kerst’? En we hebben de Winterzonnewende. Dit is de gebeurtenis waarbij de zon niet te zien is (niet opkomt) in de Noordpool en Zuidpool. Het is dan daar ook de hele dag donker. Komen dan vanuit het innerlijk alle donkere (onbewuste) creaties naar buiten? Of is de planeet aarde in ontwikkeling? Een nieuwe tijd waarin eerst verval komt en daarna bloei? Gaan de polen hun magnetische kracht verliezen en wordt er een nieuwe kern in de aarde gemaakt? Een krachtbron die een andere vorm van licht maakt? Mogen wij mensen, dieren, planten ons aanpassen aan deze lichtere vorm, waarin goed en kwaad, tekort of overvloed in een andere samenstelling terugkomen? Zachte licht kracht met andere frequentie om de nieuwe  waarden over te laten gaan in nieuwe ontwikkelvormen?

 

2017 zal zijn. Punt.

Reageer gerust; info@carolienjonkman.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.