gemeente raalte op zoek naar fotos bijzondere gebeurtenissen 2016

Van de foto’s maakt de gemeente een presentatie die getoond wordt op grote schermen op de nieuwjaarsreceptie op donderdag 5 januari 2016 in het Hoftheater.

Er gebeuren zoveel mooie dingen in de gemeente Raalte die door inwoners gefotografeerd worden. Om een mooi beeld te krijgen van wat er in 2016 is gebeurd,  is het juist leuk om bijdragen toegestuurd te krijgen van Raalter inwoners.  

‘Fotografen’ mogen maximaal drie foto’s per inzending tot 13 december mailen naar communicatie@raalte.nl of opsturen naar de gemeente Raalte, t.a.v. Communicatie, Zwolsestraat 16, 8101 AC Raalte. Graag even een korte beschrijving en datum van de gebeurtenis vermelden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.