Home / archiefcentraal / gaagies halen flessen op voor nieuwe kleding

gaagies halen flessen op voor nieuwe kleding

“Net als de voorgaande jaren willen we graag samen met de kinderen de handen uit de mouwen steken om te zorgen voor een extra inleg in de kas. We hebben met de opbrengsten ondertussen een deel van de kleding van de Jeugdraad vernieuwd, maar dit is nog niet compleet”, aldus de jeugdcommissie van de Gaägies, onderdeel van carnavalsvereniging De Sökkestöppers uit Heino

De Gaägies vragen om jouw lege flessen, zoals frisdrank en bierflesjes voor hen te bewaren. Prins Joris 1e en zijn Raad van Elf komen deze op zaterdag 17 december tussen 9.00 en 14.30 uur ophalen. Mocht je er niet voor thuis willen blijven, dan mag je ook jouw bewaarde flessen in een tasje bij de voordeur neerzetten.

De flessenactie zal huis-aan-huis in de bebouwde kom van Heino worden gehouden.

Lees ook

‘Een echt dorpshart waar iedereen zich thuis voelt’

Jelle Vloedgraven vanaf 1 april uitbater van Het Wapen van Wesepe; ‘Ik ben niet vies …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.