fietscrosser mitchel schotman uit wesepe gaat voor olympische droom

2,5 jaar geleden is Team TVE Oegema begonnen met het pro-team onder leiding van trainer/coach Martijn Jaspers. Twee leden hebben dit jaar meegedaan aan de Olympische spelen in Rio. Het doel is om in 2020 in Tokio met vier personen mee te doen. Schotman hoopt zich hiervoor ook te plaatsen.

Maar eerst richt hij zich op het komende seizoen. Zijn doel is om zich te plaatsen voor het WK in Rock Hill (Amerika). Om dat te halen moet hij minimaal twee keer een kwart finale rijden of een halve finale op een wereldbekerwedstrijd. Daar heeft hij vier keer kans voor: twee keer in Papendal en twee keer in Zolder (België). Ook hoopt Schotman op een halve finale of een finale tijdens het EK in Frankrijk. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.