feestelijke proeverij bij overesch met paul herbrink

Genieten
De kok is geen onbekende in de winkel van Overesch. Al eerder kookte Paul er met eerlijke producten de sterren van de biologische hemel. Keer op keer bewijst hij dat heerlijk niet al te ingewikkeld hoeft te zijn. “We krijgen altijd enthousiaste reacties van klanten wanneer Paul hier kookt”, vertelt Jan Overesch. “Daarom hebben we hem, met het oog op alle feestdagen, opnieuw uitgenodigd.” Zo kan iedereen die eens iets anders wil dan rollade of gourmetten volop inspiratie opdoen. Wat te denken van Gewokte appels met Boerenjongens, vanilleroomijs en amandelen?

De kok bedacht speciaal voor deze gelegenheid nieuwe gerechten. Paul: “Dat wordt weer proeven, ruiken, beleven in een sfeervolle omgeving. En alle, eenvoudige, recepten krijgt u er ook meteen bij.” Bovendien geeft hij graag tips. Over wijn-spijs combinaties, ingrediënten en kooktechnieken bijvoorbeeld. En terwijl de groten genieten van alle hapjes, kunnen kinderen hun eigen broodje bakken bij het kampvuur of lekker op het springkussen en de speeltoestellen spelen. Een kijkje nemen bij de varkens mag natuurlijk niet ontbreken!

Poffertjes
Ook tijdens de drukke winkeldagen vlak voor Kerst wordt bij Overesch Ecologische Landbouw aan de jongsten gedacht. Op zaterdag 24 december worden de hele dag speciaal voor hen poffertjes gebakken. Zodat iedereen die dagen op zijn gemak boodschappen kan doen en rond kan kijken in de biologische winkel, die volgens de familie Overesch boven verwachting draait.

Misschien wil je nog een kerstpakket uitzoeken? Of er zelf eentje samenstellen uit het mooie assortiment? Er zijn verschillende thema’s zoals Italiaans, Jong, Streek of Zoet. Natuurlijk heeft de winkel deze weken verschillende mooie aanbiedingen, uiteraard geheel passend bij deze tijd van het jaar. De familie Overesch en kok Paul Herbrink willen iedereen Fijne Feestdagen en een mooi 2017 toewensen. En uiteraard willen zij je van harte uitnodigen om zaterdag 10 december in een sfeervolle omgeving kookinspiratie op te komen doen.

Proeffestijn Overesch
Kok Paul Herbrink kookt zaterdag 10 december van 10.30 tot 16.30 uur feestgerechten. Op vrijdag 23 en zaterdag 24 december bakt hij de gehele dag poffertjes.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.