expositie engelen bij notariskantoor de zwart

Elke kunstschilder maakt haar eigen, unieke werk. Voor zowel klanten als personeel van het kantoor is het verrassend en boeiend om steeds weer iets nieuws aan de wand te kunnen bekijken. Bernadette heeft ook geëxposeerd bij De Haere in Olst, het gemeentehuis in Dalfsen en in Zwolle bij Grandcafé Public. Haar werk is fotografisch-realistisch. Geïnspireerd door beelden van engelen, die je kunt vinden op grote begraafplaatsen in de wereldsteden, heeft zij twaalf engelen-schilderijen gemaakt. Waarvan de meeste hier nu hangen. Naast de engelen-schilderijen is ook ander werk te bezichtigen. Zo is bijvoorbeeld een puur Raalter tafereel te bewonderen met als titel “de roggemaaiers dag”. Tenslotte schildert Bernadette ook graag (in opdracht) portretten. Een goed voorbeeld hiervan is op het kantoor te zien.

Mochten er mensen zijn die geïnteresseerd zijn in de werken van Bernadette, dan zijn zij zaterdag 17 december tussen 14.00 -16.00uur welkom in de Drostenkamp 2 om haar werk onder het genot van een kop koffie of glühwein te bekijken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.