engelen bij notariskantoor de zwart

Sinds vorig jaar stelt de Zwart zijn kantoor open voor Raalter schilders die graag hun werk willen laten zien. Zo worden zijn cliënten telkens weer verrast door nieuwe kunst. Maar ook anderen zijn welkom.

Zaterdag 17 december is iedereen die de schilderijen van Bernadette wil zien tussen 14.00 en 16.00 uur welkom bij het notariskantoor aan de Drostenkamp 2. Koffie en glühwein staan klaar. Bernadette laat enkele schilderijen zien die draaien om engelen. Die zijn geïnspireerd door beelden van engelen die op verschillende begraafplaatsen over de wereld te vinden zijn.

Daarnaast is ook ander werk van haar hand te bezichtigen. Zo is bijvoorbeeld een puur Raalter tafereel te bewonderen met als titel ‘De Roggemaaiersdag’. Tenslotte schildert Bernadette ook (in opdracht) portretten. Een goed voorbeeld hiervan is op het kantoor te zien. Haar werk is fotografisch-realistisch. Bernadette exposeerde eerder bij De Haere in Olst, het gemeentehuis in Dalfsen en bij Grandcafé Public in Zwolle. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.