elvis ali b wereldband en cloud9 in het hoftheater

Elvis by Ben Thompson

Het is bijna 40 jaar geleden dat Elvis Presley overleed, maar Ben Thompson bewijst dat de muziek van Elvis nog steeds springlevend is. De kerstsongs van Elvis behoren tot de best verkochte kerstmuziek aller tijden. Tijd voor een kerstconcert! ‘I’ll Be Home For Christmas’ is een show gevuld met talrijke (kerst)hits van ‘The King Of Rock ’N Roll’. Gebracht door Ben Thompson die hierbij wordt ondersteunt door een swingende live-band.

Voor de voorstelling van Elvis by Ben Thompson op donderdag 8 december om 20.15 uur zijn nog kaarten verkrijgbaar voor € 27,50.

Ali B – Je suis Ali
Iedereen vindt wat van Ali. Homo’s vinden dat hij mee moet varen op de Marokkaanse boot tijdens de Gay Pride, imams vinden dat hij vaker de islam moet prediken op TV en Nederlanders vinden dat hij de Marokkaanse jeugd moet aanspreken. Boze Marokkanen vinden hem een ‘kaaskop’ en GeenStijl noemt heme en valse Messias, linkse marionet en doortrapte weldoener. Kortom: allerlei groepen die precies weten wie Ali is en wat hij moet doen. In zijn nieuwe voorstelling ‘Je Suis Ali’ laat Ali zijn antwoord op al deze groepen horen. Ali laat zien welke kant hij kiest.

De voorstelling ‘Je Suis Ali’ op vrijdag 9 december om 20.15 uur in het HOFtheater is helemaal uitverkocht.

Wëreldbänd – Släpstick
De voorstelling ‘Släpstick’ van de Wëreldbänd is een ode aan de muzikale komiek: van de middeleeuwse troubadour tot Spike Jones, de Marx Brothers tot Mini & Maxi. Deze voorgangers worden enorm bewonderd door de Wëreldbänd. Muzikaal vakmanschap, dat is wat er ten gehore gebracht zal worden. De voorraad instrumenten van deze band lijkt eindeloos. Dit in combinatie met muzikale slapstick zorgt ervoor dat het publiek oren en ogen tekort komt gedurende hun voorstelling.

Voor de voorstelling van de Wëreldbänd op zaterdag 10 december om 20.15 uur zijn nog kaartjes verkrijgbaar. Deze kosten € 22,00 per stuk.

Muziekcafé: Cloud9
Al jaren zingen de negen vrouwen van Cloud9 voor bruidsparen tijdens huwelijksceremonies. Tijd voor een uitstapje naar het theater om te laten zien wat zij op muzikaal vlak nog meer te bieden hebben. Het repertoire van de dames bestaat uit ballads en up-tempo popnummers waarbij zij begeleidt worden op de piano. Een afwisselend optreden met als thema’s liefde en kerst.

Het optreden van Cloud9 op zondag 11 december is helemaal uitverkocht.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.hoftheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op staging2.hoftheater.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.