Home / archiefcentraal / elferink mode schenkt 220 euro aan minima voor minima

elferink mode schenkt 220 euro aan minima voor minima

In december 2015 besloot de overheid dat vanaf 1 januari 2016 gratis plastic tasjes niet meer waren toegestaan. Elferink Mode had al wel papieren tassen besteld, maar deze waren nog niet geleverd. Totdat de papieren tassen binnen waren, werd de plastic tas voor 10 cent doorberekend aan de klant, waarbij werd aangegeven dat dit bedrag verdubbeld zou worden en gedoneerd zou worden aan Minima-Voor-Minima. Jennie Dijk-Schemmekes nam het geld namens die organisatie in ontvangst.

Lees ook

Afscheid van Han Albers in coronatijd

RAALTE – Han Albers heeft officieel afscheid genomen van Albers Mode en Zzapp in Raalte. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.