eerste editie van jumbo kamphuis crossloop in hoonhorst

Uitlatingen als ‘de mooiste van het circuit’ en ‘de Sylvesterloop van het Oosten ’ tekenen de trots en de ambitie van de organisatie. Spannend is het in ieder geval voor het legertje vrijwilligers van VV Hoonhorst. Ook binnen het overkoepelende Sallands Cross Circuit wordt belangstellend uitgekeken naar deze eerste editie die al om 10.30 uur opent met de 10.2 kilometerloop. Terwijl het peloton koers zet naar het Rechterense Veld, gaan om 10.40 uur de jonkies van start voor de kidsrun van 1.2 kilometer.

Om 11.50 uur start de oudere jeugd voor de loop over 2.6 km. Om 12.25 uur tenslotte verlaat een ongetwijfeld groot peloton het sportpark voor de loop over 5.4 kilometer. Ook hier doorkruist het parkoers een prachtig landschap, waaronder gebieden die doorgaans niet toegankelijk zijn voor het publiek. 95 procent van het parkoers is onverhard.

De inschrijfkosten voor de 10.2 en de 5.4 kilometer bedragen 8 euro (6 euro bij voorinschrijving). Deelname aan de 1.2 kilometer kost 1 euro; aan de 2.6 kilometer 2 euro.  

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.