een tegendoelpunt doet marienheem de das om

Het resultaat betekende dat Mariënheem voor de vijfde keer op rij een uitwedstrijd niet tot een goed resultaat weet te brengen. De voorgaande vier potjes op vreemde bodem leverden slechts twee punten op. Bovendien heeft Mariënheem wel vaker moeite om een wedstrijd op een ‘onbekend’ sportpark in winst om te zetten. Alleen tegen V en L werd gewonnen: 1-8.

De eerste seizoenshelft is nu geëindigd met een 8e positie met 19 punten voor Mariënheem. De competitie wordt hervat met een thuiswedstrijd tegen V en L. De wedstrijd staat op de planning voor zondag 12 februari 2017. De aftrap is om 14.00 uur.

Alle uitslagen in de klasse 5G van zondag 11 december:
Koninklijke UD – Go Ahead Deventer 0-3
Nieuw Heeten – FC RDC 2-1
Raalte – Wesepe 2-0
V en L – SDOL 1-4
Terwolde – Sallandia 4-0
Sportclub Deventer – Mariënheem 1-0

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.