Home / archiefcentraal / echoes of the heart in podium heino

echoes of the heart in podium heino

Het programma varieert van licht klassieke muziek tot liedjes uit musicals. En dat allemaal in het thema van de decembermaand. Het publiek kan bijvoorbeeld genieten van ‘Joyful, joyful to the world’, ‘Silent Night’ en ‘Ave Maria’.

Echoes of the HEart maakt sinds het najaar van 2013 samen muziek. Gea Gijsbertsen nam het initiatief. Ingrid heeft bij vele koren gezongen en volgt sinds een aantal jaren klassieke zanglessen bij Gea. Marlijne is actief lid van het kleinkoor Sound of Church, waar ze als solist optreedt. Pianist Marijn Siero volgt al van jongs af aan pianolessen. Hij begeleidt inmiddels verschillende muziekgroepen.

Aanvang is om 15.00 uur. Kaarten kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar via www.podiumheino.nl en bij de Smulbaai en het Dorpshuus in Heino.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.