drukte bij gemeentebalies massaal paspoorten verlengen

Vanaf 1 januari 2012 was het niet meer mogelijk om kinderen bij te schrijven in een paspoort van hun ouders. Het betekende dat veel ouders nog vóór die datum een nieuw reisdocument aanvroegen voor hun kinderen.

De paspoorten en identiteitskaarten waren vijf jaar geldig. Het is nu dus tijd om ze te vernieuwen en dat zorgt voor extra drukte bij de gemeentebalies.

Extra open
De gemeente Dalfsen heeft met het oog op de drukte zelfs besloten ruimere openingstijden te hanteren. Zo zijn de loketten in Dalfsen en Nieuwleusen op 14 december extra geopend. Op deze woensdagen kun je tot 19.00 uur terecht.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.