directeur henk van kampen verlaat zorggroep raalte

Henk van Kampen zegt daar op de site van Zorggroep Raalte zelf het volgende over:
“Vanwege gezondheidsproblemen heb ik een bewogen jaar achter de rug. Gelukkig gaat het nu goed met mij en kan ik weer vooruitkijken. Na ruim acht boeiende maar ook intensieve jaren ben ik tot de conclusie gekomen dat het nu een natuurlijk moment is voor verandering en de tijd gekomen is nieuwe persoonlijke ambities te gaan realiseren buiten ZGR. Ik heb me al die jaren zeer verbonden gevoeld met de cliënten, medewerkers en vrijwilligers en me vol overtuiging ingezet om een bijdrage te leveren aan de mogelijkheden voor senioren in Salland om aangenaam, vitaal en zelfredzaam ouder te worden. Binnenkort hoop ik 57 jaar te worden en wil ik nog graag een stap zetten richting een nieuw toekomstperspectief.”

De Raad van Toezicht heeft respect voor het besluit dat Henk heeft genomen. Mede namens management en medewerkers bedanken zij Henk voor alles wat de afgelopen jaren onder zijn leiding tot stand is gebracht. Er is inmiddels gestart met het werven van een nieuwe directeur-bestuurder.

Per 1 januari 2017 legt Gea Oord haar functie als directeur-bestuurder neer. Totdat er een nieuwe directeur-bestuurder wordt benoemd, worden haar taken overgenomen door Miep van Es, directeur-bestuurder van collega-organisatie Rosengaerde uit Dalfsen. Henk zal de komende weken een aantal projectmatige aangelegenheden afronden. Natuurlijk gaan wij Henk nog in het zonnetje zetten. Naar verwachting zal dat in de loop van februari gaan gebeuren. Nadere informatie daarover volgt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.