de lemeler esch maakt kans op titel beste natuurcamping europa

De camping gaat de strijd aan voor de titel met drie Europese campings: camping Huttopia uit Frankrijk, Camping Petit Praz uit Zwitserland en Snowdonia uit Groot Brittanië.

In harmonie met de natuur
Gasten beleven bij De Lemeler Esch de vrijheid van het kamperen in het groen. Groen door de ligging aan de Lemelerberg, groen door de duurzame manier van ondernemen, groen door de natuurlijke indeling van het terrein en ook groen door de georganiseerde natuuractiviteiten. Zonder het er te dik bovenop te leggen wordt gasten enige kennis bijgebracht van de natuur.

Alle keuzes die bij De Lemeler Esch gemaakt worden zijn daarnaast zoveel mogelijk in harmonie met de natuur. ‘Met de juist aanpak kun je en de natuur optimaal beschermen en tegelijkertijd de natuurliefhebber laten genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft’, aldus Wilma Ellenbroek, eigenaresse.

De winnaars
Op 11 januari wordt tijdens de Vakantiebeurs de winnaar van de titel bekendgemaakt. Welke camping dat wordt is aan de jury. Deze bestaat ANWB-campingspecialisten en Nederlandse kampeerders. De titel zou een mooie bekroning zijn op het 35-jarig jubileum dat de camping in 2017 viert. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.