dario tanda mogelijk naar paris saint germain

Dat zegt hij in een interview met de Twentsche Courant Tubantia.

De voormalig middenvelder van FC Twente ging in februari op proef bij PEC. Daar maakte hij genoeg indruk om een contractaanbieding te verdienen. Maar toen alles bijna rond was, ging Tanda plots naar aartsrivaal Go Ahead Eagles. Even later bedacht hij zich weer, waarna hij clubloos was.

PSG
Maar nu lijkt er een mooi avontuur in het verschiet te liggen. Patrick Kluivert, die Tanda nog kent uit zijn tijd als beloftetrainer van FC Twente, zou contact hebben opgenomen met de 21-jarige. “Hij heeft me gezegd dat hij niet twijfelt aan mijn kwaliteiten. Hij wil me graag tussen de beloften zien daar”, aldus Tanda tegen Tubantia.

En dat is een stap om niet lang over na te hoeven denken. “Ik wil weer voetballen. PSG zou geweldig zijn, maar ik voel me nergens te groot voor. Omdat ik besef dat dit mijn allerlaatste kans is.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.