dames genieten tijdens ladies only in lemelerveld

Wat een enthousiasme, wat een dames en wat een fantastische presentatie van de deelnemende ondernemers! De activiteitencommissie van Kulturhus de Mozaïek kan terugkijken op een meer dan geslaagde Ladies Only afgelopen woensdagavond 30 november jl.
De entree was sfeervol aangekleed met vuurkorven en de rode loper was speciaal voor de dames uitgerold.

Ruim voor aanvangstijd stonden de dames al te trappelen om naar binnen te mogen. Ze moesten nog even geduld hebben want klokslag 19.00 uur gingen de deuren van de zaal open en was het zover!

De meeste dames hadden al gehoor gegeven aan de oproep om hun naam achterop de entreekaart te zetten. Op deze manier waren ze verzekerd van deelname aan de Lucky Ladies Loterij. De standhouders hadden hiervoor prachtige prijzen beschikbaar gesteld.
Na inlevering van het kaartje werden de dames hartelijk welkom geheten met een glas bubbels, mede uitgereikt door geweldige, stoere mannen.

Nauwelijks binnen was het al tijd voor de eerste trekking van de Loterij. Direct hierna was het genieten van de eerste ronde van de modeshow. 4 Stars, Qinn en Jolien Lingerie presenteerden leuke mode, geshowd door fantastische modellen. Op een professionele wijze praatte “ladyspeaker”Jeanet Sibelt de show aan elkaar. Klasse hoe de modellen de lingerie showden! Zij werden dan ook aangemoedigd met een “warm applaus”.

Na de modeshow, met muziek verzorgd door DJ Ronny, konden de dames heerlijk struinen langs alle stands. Er was informatie over gezonde voeding, je kon je laten informeren over persoonlijke coaching of heerlijke verwend worden met een massage, je kon een workshop volgen of een mooie profielfoto laten maken. Het kon allemaal en daar werd dankbaar gebruik van gemaakt. Maar uiteraard konden de dames ook hun slag slaan om bijvoorbeeld kleding, schoenen, parfum, woonaccessoires of bloemdecoraties te kopen.

Er liepen niet alleen 3 stoere mannen rond, ook een Draqqueen en een Gooische vrouw waren van de partij en hebben de dames goed vermaakt en voorzien van lekkere hapjes. Daar hadden de circa 375 vrouwen allemaal wel trek in!

Na de tweede modeshow had de organisatie nog een verrassing in petto. De Dragqueen kwam op de catwalk en kondigde aan dat de dames zich nog te goed konden doen aan iets wat alle dames lusten: chocolade! De chocoladefontein werd in de Pub geopend en de stoere mannen deelden maar al te graag stukjes banaan, gedoopt in chocolade uit aan de gezellig, kletsende dames.

Het bleef hierna nog lang gezellig in de Pub…..

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.