Home / archiefcentraal / d66 raalte maakt zich zorgen over aanvliegroute lelystad

d66 raalte maakt zich zorgen over aanvliegroute lelystad

De partij wil van het college van B&W weten of het nog in actie komt tegen deze plannen, en vooral tegen de geplande aanvliegroute op circa één kilometer hoogte boven de gemeenten Dalfsen, Hellendoorn en Raalte.

Die route loopt met name over het noordelijk deel van Raalte waaronder het dorp Luttenberg, benadrukt D66. “Zeker wanneer er vliegtuigen in de wacht komen te staan zal er een rondje boven Salland worden gevlogen”, waarschuwt D66. De gemeente Dalfsen heeft al wel protest aangetekend.

Lees ook

Bloembollen poten in Olst

OLST – Eetbaar Olst-Wijhe gaat op zaterdag 30 oktober duizend biologische bloembollen poten op het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.