cursus lokale politiek en het sociale domein wat heeft de burger er aan

Naast affiniteit met de sociale sector is het belangrijk dat deelnemers nieuwsgierig zijn naar de grotere verbanden, en wat dat vervolgens betekent voor keuzes waar de lokale politiek voor staat. De cursus wordt aangevuld met modules, die onder meer gaan over de vergaderstructuur in Raalte, de belangrijkste beslismomenten en aardige wetenswaardigheden over de politieke dynamiek. De lessen worden in principe eenmaal per maand gehouden, op een dinsdagavond.

Voor meer info en aanmeldingen kan men mail sturen naar fractie@burgerbelangenraalte.nl, of bellen met 06-38073565.

De cursus loopt overigens naast de algemene cursus over lokale politiek van BurgerBelangen. Deze blijft gewoon doorlopen.

Bij de aanmeldingen bleek echter dat meerdere kandidaten heel specifieke belangstelling hadden voor de sociale sector. Dit terrein is dermate breed en specifiek dat er besloten is hiervoor een speciaal programma te maken. Het gaat daarbij overigens niet over het sociale domein zelf, zoals de (jeugd)zorg of WMO, maar vooral om wat de rol en invloed van de lokale politiek hierbij is.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.