concert marjon lambriks op ecr solace groot succes

Lambriks, die in alle grote concertzalen ter wereld gezongen heeft, verstond de kunst om in de intieme sfeer van restaurant De Ontmoeting het gezelschap mee te krijgen. Kerstliederen van weleer werden door het publiek meegezongen. Aan het eind van het concert kwam de zangeres niet onder de bekende toegift uit. Lambriks is zeer begaan met ouderen, maar ook met kinderen; ze is tevens ambassadrice van Care4Kids, welke ook ieder jaar weer in Heino georganiseerd wordt. In verband met deze functie zal ze vaker terugkeren in het Heinose.

De directie van ECR Solace was verheugd dat ook belangstellenden uit de omgeving naar het concert kwamen. De woonzorgvoorziening wordt op deze manier meer onderdeel van de Heinose gemeenschap. Er komen steeds meer bewoners revalideren in het zorghotel maar wanneer er iets te doen is, staat de deur ook open voor de omgeving.

Meer foto's