christiaan veltmaat jaar langer hoofdtrainer sv raalte

Het bestuur van de voetbalvereniging SV Raalte en de spelersraad zijn dermate tevreden over de werkzaamheden van hun trainer Christiaan Veltmaat dat ze heeft besloten het contract te gaan verlengen. “Christiaan heeft direct zijn stempel weten te drukken op het spel van zijn selectie”, zo laat Paul Velsink (voorzitter voetbal SV Raalte) weten.

“Het doel is om met verzorgd voetbal resultaten te behalen en binnen twee jaar te promoveren naar de 4de klasse. Dat zijn team dit jaar al bovenin meedraait geeft aan dat we op de goede weg zijn. Christiaan heeft een heldere visie op hoe hij wil voetballen en hierin heeft hij ook ruimte voor het inpassen van talentvolle jeugdspelers.”

“Komend seizoen zal hij zich ook nadrukkelijk gaan bezighouden met het beleid en ontwikkeling van het jeugdvoetbal samen met onze ambitieuze trainers van de overige (jeugd)selectie elftallen. Kortom; we zijn zeer verheugd met de verlenging van deze samenwerking”, aldus Paul.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.