carolien medicinale wiet

Zo heeft ‘de natuur’ vele mogelijkheden bijvoorbeeld om pijn te verlichten, aandoeningen en ziektes te genezen, etc.  Een eeuwenoude natuurlijke manier is het gebruik van wiet/ hennep/ cannabis. Tot 1937 zat in 30-40 % van alle medicijnen in de apotheek wiet. Er zijn vele soorten wiet/ hennep. Hennep voor de productie van touw, zeilen, kleding en papier, voor hennepzaadolie en natuurlijk hennep om te roken.

De stoffen in hennep, de plantaardige cannabinoïden, zijn vrijwel dezelfde stoffen die het menselijk lichaam ook maakt om signaaltjes af te geven in het lichaam. Deze signaaltjes regelen de productie van hormonen, eiwitten, versterken het immuunsysteem, alle organen, hoe we ons voelen en wat we denken. Dit verklaart ook waarom het zo’n lichaamsvriendelijk product is en zo snel werkt. Al vele jaren adviseer ik medicinale wiet en gebruiken we het onder controle in de praktijk.

Veel ziektes en klachten zijn mijns inziens het gevolg van gebrek aan balans of ‘foutjes’ in dit menselijke systeem. Het kan hersteld worden. Ook herinnert het lichaam plezier en balans in het systeem en gaat zijn best doen dit weer te bereiken. Nu mediwiet zo actueel is, vragen steeds meer mensen in de praktijk naar de mediwiet-mogelijkheden. Ook kweken mensen soms zelf een paar wietplantjes en maken er voor eigen gebruik wietolie van. In Nederland mag dat.

Wiet is echter ook een drug die een mens ontvankelijk maakt voor het goede, het ruimdenkende in zichzelf en in anderen. Het kan mensen anders doen denken en daarom zijn veel mensen er onbewust bang voor en zijn autoriteiten er vaak zo op tegen. Het kan namelijk zijn dat mensen hun eigen macht en genezende kracht gaan gebruiken… 

(Met informatie van mediwiet.com).

Voor meer informatie; info@carolienjonkman.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.