carmel college niet van plan kluisjes te controleren op vuurwerk

Het Carmel College heeft wel een brief gestuurd naar alle ouders om ze attent te maken op het feit dat het voor veel kinderen verleidelijk is om vuurwerk mee te nemen naar school. “Het gebruik van vuurwerk op school, waar vele honderden leerlingen verblijven, is uitermate gevaarlijk. Om die reden vragen wij u erop toe te zien dat uw kind geen vuurwerk mee naar school neemt. Ook handelen in vuurwerk is ten strengste verboden”, laat het Carmel College in Raalte weten. 

Streng optreden tegen overtredingen
Het Carmel College heeft alle ouders/verzorgers laten weten zeer streng op te treden tegen eventuele overtredingen zoals het afsteken van vuurwerk. “Afhankelijk van de ernst van het vergrijp moet u daarbij denken aan een interne schorsing van school, inschakelen van bureau HALT en aangifte bij de politie.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.