burgemeester raalte roept ouders op drankmisbruik te bestrijden

Dadema is te zien in een filmpje dat vandaag door de gemeente Raalte werd verspreid. Voor de gevel van De Leeren Lampe vertelt hij hoe hij, onder andere met hulp van ouders, drankgebruik onder minderjarigen wil tegengaan.

“De afgelopen tijd hadden we helaas wat incidenten met alcohol”, verwijst de burgervader naar de tienerfeestjes die in De Leeren Lampe worden gehouden. Twee keer werd er een controle gehouden om te kijken of er binnen geen alcohol werd genuttigd. Daar zijn vervolgens ook acties op ondernomen.

Geen grip
“Maar we hebben geen grip op wat er buiten De Leeren Lampe gebeurt”, benadrukt Dadema. Hij roept ouders dan ook op te helpen drankmisbruik tegen te gaan. “We proberen het drankmisbruik tegen te gaan en dat kunnen we alleen maar in gezamelijkheid doen.”

[youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/TVKXHdqEpg8″]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.