broer en zus aan het roer bij ons krieghuusbelten

Claudia (34) heeft een achtergrond in facilitymanagement, evenementenorganisatie en kwaliteitsmanagement en René (29) is jarenlang als bedrijfsleider in de horeca werkzaam geweest. “Eind vorig jaar hebben we een plan opgezet en daarmee zijn we naar de bank gegaan. We wilden graag een horecagelegenheid starten, waarbij alles onder één dak zit: een café, een restaurant en ruimte voor feesten en vergaderingen. We hebben heel wat locaties bekeken en uiteindelijk kwamen we op Familiepark Krieghuusbelten uit. Het restaurant stond ter overname en we waren direct enthousiast. Op een plek waar je zelf als kind kwam, de horeca overnemen, hoe leuk is dat.”

Bij ONS staat voor gezelligheid en lekker eten, scherp geprijsd en maatwerk voor iedereen. “We maken gebruik van Sallandse producten die we scherp inkopen bij diverse leveranciers. En we zetten in op intensief gastencontact. Wil men een feest bij ons houden dan willen we graag weten wat men graag wil en in welke ambiance men dit graag ziet.”

Bij ONS richt zich in de wintermaanden op de zakelijke markt: bedrijvenlunches, kleine evenementen en het bezorgen van simpele gerechten. “Maar ook voor een high-tea of een borrelmoment kan men bij ons terecht. Onze gasten kunnen bij ons alles kiezen. Wil men extra exclusief eten, een indoor springkussen en schminker of een groot feest met DJ  en lichtshow, dan regelen we dat allemaal.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.