brett topsport

Door een onhandig met de fiets genomen bocht in Zwolle-Zuid (kan het nog minder heroïsch?) had ik mezelf ook voor een langere periode op de bank gemanoeuvreerd. Met een ‘sleutelbeenbreuk, kom volgende week maar terug, misschien moet er nog een plaatje in, zal wel een paar dagen afzien worden’, had ik het ziekenhuis verlaten.

Ik groef me in. Omringd door pijnstillers en opkomend zelfmedelijden ging ik er eens goed voor zitten. Er waren schaatswedstrijden zonder Sven Kramer. Aan het eind reed er nog een grote groep in totale chaos (mass-start). Op België werd door de modder gefietst. Daarna weer schaatsen, nu op een kinderbaantje met veel valpartijen. Op de ARD Bundesliga Fussball met grove overtredingen, hypernerveuze coaches en veel bierreclame. Op Eurosport schansspringen op groene sneeuw. Terug bij de NPO een interview met een handbalster die ‘iets’ door een conflict met de bondscoach ‘vijf jaar niet had kunnen doen’.

Toen viel ik zomaar in slaap. Als een amateur: het was nog een lange weg naar de top.

staging2.brettsnap.nl
brettcolumn@hotmail.com

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.