brett airfryer

Ze hadden problemen. Het huwelijk kraakte. Zijn werk liep vast. En gezamenlijk oplossingen bedenken hadden ze vanaf het prille begin al niet gekund. De kinderen vierden kerst elders. En dat snapte hij heel goed. Vreemd genoeg had het uur in de krappe kerkbank juist ruimte geschapen. Drie keer hadden ze elkaar kort aangeraakt. Hij wist wat hem te doen stond.

In stilte reden ze naar huis. Een prettige stilte, zonder spanning. ‘Kleed je je uit?’, vroeg hij in de hal, ‘Dan zet ik de airfryer aan.’ Ze knikte en liep de trap op.

Tien minuten later stond hij naast het bed. Wat was het toch een fijn apparaat: grote bereidingscapaciteit én geen nare vetluchtjes. Ze sloot haar ogen. Teder legde hij de bitterballen op de kerstservetjes tussen haar borsten. En terwijl hij liefkozend de mosterd over haar tepels verdeelde dacht hij kon het verdomme maar altijd kerstmis zijn.

brettcolumn@hotmail.com
staging2.brettsnap.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.