bokkers in grote zaal van de poptempel van nederland

Het wordt de grootste eigen show van de band, die ook enkele gastartiesten mee zal nemen naar Amsterdam. Het optreden op 29 december 2017 moet de kroon worden op ongetwijfeld een bijzonder jaar.

Succesvol
Als 2017 net zo’n succesvol jaar wordt als 2016 dan staat de band nog een mooie tijd te wachten. 2016 was in alle opzichten een bijzonder jaar: ruim honderd shows, een uitverkocht eigen festival, uitverkochte zalen, grote landelijke festivals en heel veel nieuwe fans.

Het jaar begon al vroeg, want in januari stond de band op Noorderslag en werd het eerste live album opgenomen gedurende drie uitverkochte shows in een oude boerderij. In mei kwam het uit. Het album legde geen windeieren, want de belangstelling was enorm.

Giel Beelen nodigde Bökkers uit om te spelen op 3FM en de cover die de band daar speelde sloeg in als een bom. “Iederene Hef Een Reden” (hertaling van Matt Simons “Catch & Release”) haalde de playlist op Radio 2 en was een dj favoriet op 3FM. Ze werden ook nog uitgenodigd om het nummer live te spelen in het glazen huis van 3FM Serious Request.

Tickets
Wat 2017 brengt is deels afwachten, maar in ieder geval staat de show in Paradiso dus al op de kalender. Tickets kosten €15 (exclusief servicekosten en verplicht lidmaatschap) en zijn vanaf morgenochtend 10.00 uur te koop via Ticketmaster.

Naast Paradiso staat Bökkers volgend jaar ook op Paaspop, Dauwpop en Concert At Sea. De show in Paradiso is de enige clubshow die de band gaat geven in 2017.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.