blije gezichten bij zonnige oostermaetloop

Voor velen was het de eerste keer dat men in de Oostermaet en Lettele kwam. Een aangename verrassing, zoals velen reageerden. Nog een verassing deze dag waren de drie pieten die ineens verschenen en mee liepen met de 1 en 2 kilometer.  

Het zat de organisatie ook mee in alle opzichten. Het weer was prachtig, het parcours lag er goed bij, deelname door jong en oud, enthousiaste vrijwilligers en speaker en de nieuwe accommodatie Kulturhus de Spil die van alle gemakken voorzien was.

Na afloop kon men tevreden terug kijken op een geslaagde dag en de organisatie hoopt op een vervolg binnen het Sallands cross circuit. .

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.