auto service haarle komt in actie voor serious request

Afgelopen zondag zijn 3FM-dj’s Frank en Domien het glazenhuis van Serious Request ingegaan om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Rode Kruis en slachtoffers van longontsteking. Elk jaar sterven meer dan 900.000 jonge kinderen aan een longontsteking, die eigenlijk eenvoudig te redden zouden zijn met de juiste behandeling en goede informatie. Autobedrijf Auto Service Haarle komt daarom deze week ook in actie om geld op te halen voor dit goede doel!

Deze hele week kunt u uw auto wassen in de wasplaats van Auto Service Haarle. Met een wasprogramma van slechts 3 euro, maakt u uw auto brandschoon, en steunt u ook nog eens het Rode Kruis. Aan het eind van de week zal Auto Service Haarle zelf het opgehaalde bedrag ook nog eens verdubbelen. Om zo hopelijk een mooie donatie te kunnen doen aan Serious Request 2016!

Doet u ook mee? Meer informatie over deze actie vindt u op: https://kominactie.3fm.nl/actie/auto-service-haarle

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.