anwb leert kinderen ichtus veilig over te steken

Er waren vier verschillende programma’s van Streetwise voor groep 1 t/m 8. Er werd in de onderbouw geleerd hoe je veilig kunt oversteken en waarom het zo belangrijk is om een kinderzitje en de autogordel te gebruiken.

In de bovenbouw werd daarnaast ook geleerd over de remweg van een auto en de invloed van je reactietijd op die remweg. Leerlingen mochten zelf op de bijrijdersstoel van een ANWB lesauto zitten en zelf remmen! Ook werd de praktische fietsvaardigheid getest. De leerlingen fietsten over een uitdagend parcours en trainden moeilijke manoeuvres.

Goed meedoen in het verkeer is niet makkelijk en het is belangrijk dat je zelf goed oplet. De leerlingen van Ichthus hebben geleerd en ervaren hoe dat moet, met dank aan de medewerkers van de ANWB.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.