Home / archiefcentraal / alexander rabel laat van zich horen

alexander rabel laat van zich horen

Een schitterend plekje Heino is ook gereserveerd in en om het Dorpshuus. Een voorziening waar lang voor’geknokt’  is en die inmiddels overtuigend heeft bewezen in een behoefte te voorzien. Een ruimte die dienst doet als filmzaal , maar ook geschikt voor andere activiteiten. Het Dorpshuus biedt ook verschillende interessante workshops aan.

In de filmzaal is er zondag 18 december vanaf 14.30 uur een kindermusical. Bij binnenkomst een ruim opgezet geheel met een informatie-receptie en een kantoorunit. Ook is er een ruim zit/café gedeelte waarin diverse fijne tafels en stoelen staan opgesteld. Voor de inwoners van Heino én natuurlijk ook voor belangstellenden van elders bestaat de mogelijkheid hier deze middag , onder het genot van. een heerlijk kopje koffie of thee, te genieten.

Lees ook

Coöperatie Welsum Duurzaam op zoek naar deelnemers

WELSUM – Coöperatie Welsum Duurzaam houdt op donderdag 4 november een voorlichtingsavond in dorpshuis de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.